نوشته شده توسط : رها حامی

 

امروزه نوع جدیدی از عایق‌ها به نام عایق الاستومریک طراحی شده که تمام اهداف عایق کاری را برآورده می‌کند.


عایق بندی کانال کولر آبی
این عایق الاستومری کولر آبی یکی از پرکاربردترین عایق‌های حرارتی و برودتی برای محفظه‌های تبرید و کانال‌های تهویه است. این محصول بیشتر برای جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان‌ها و مراکز صنعتی استفاده می‌شود. عایق‌های الاستومری از ترکیب اتیلن و دی ان، پروپیلن بسته و منعطف ساخته می‌شود و بهترین جایگزین برای عایق‌های قدیمی و سنتی است؛ چون دوستدار محیط زیست و در عین حال غیر سمی می‌باشد به طوری که به این محصول دوست دار محیط زیست گفته می‌شود.
توانایی فنی عایق الاستومری بسیار بالا است به همین دلیل در صنایع پتروشیمی و نفت، خودروسازی و... کاربرد فراوانی دارد. یکی از ویژگی‌های این عایق مقاومت بالای آن در برابر گرما و سرما، رطوبت و گرد و غبار می‌باشد. جالب است که این عایق تا دمای 700 درجه سانتی گراد و 30- درجه سانتی گراد را می‌تواند تحمل کند. الاستومر را می‌توان به 2 شکل خریداری کرد: لوله ای یا رولی. بهترین گزینه برای عایق بندی صوتی کانل‌های کولری عایق الاستومری می‌باشد.

عایق بندی کانال کولر با عایق الاستومری
یکی از معایب استفاده از پشم سنگ می‌توان به ضعف در دمای پایین، عدم کارایی در محیط‌های مرطوب، از بین رفتن پشم سنگ در طول زمان، پایین آمدن کیفیت، خارش و عوارض پوستی آن اشاره کرد. اگر از عایق‌های الاستومری برای عایق بندی کانال کولر و لوله‌های خنک کننده آلومنیومی و گالوانیزه استفاده می‌کنید باید بدانید که این روش فضای بیشتری را اشغال می‌کند و هزینه اجرایی آن بسیار بیشتر از قیمت‌های کانال پیش عایق است. شما برای اینکار به ماستیک و مش نیاز دارید و بهتر است بدانید که اگر قصد استفاده از این کانال‌ها و جمع آوری آن را ندارید، بیشتر آن قابل بازیافت و استفاده مجدد نیست در حالی که کانال‌های پیش عایق شده قابلیت بازیافت و استفاده مجدد دارند.

دستورالعمل کانال کشی برای کولرهای آبی
شما تا به اینجا به اهمیت عایق بندی کانال کولر آبی با عایق الاستومری پی برده اید، بنابراین وقتی که قصد عایق کاری کولر آبی خود را دارید باید ابتدا به فرآیند کانال کشی لوله‌های آب توجه کنید و از شخصی با تجربه بخواهید که این کار را برای شما انجام می‌دهد. یکبار هزینه برای اینکار طول عمر هر نوع کولر آبی را افزایش می‌دهید. در ادامه چند مرحله اصلی در کانال کشی کولر و عایق بندی آن اشاره خواهیم کرد:

• عملیات کانال کشی طبق طراحی ساختمان
• تهیه موادی مناسب برای ورق کانال کشی
• عایق بندی کانال کولر با عایق الاستومری
• کانال کشی با توجه به سرعت جریان باد
• کانال کشی با توجه به طراحی ساختاری

مهم ترین نکته ای که در نصب کانال باید به آن توجه کرد معماری ساختمان می‌باشد. قبل از نصب کولر آبی باید بهترین موقعیت دریچه‌ها را پیدا کنید و سپس کانال کولر آبی را اجرا کنید. امکان نصب دریچه کولر در برخی از قسمت‌های ساختمان وجود ندارد چون بعد از راه اندازی کولر یا باد وارد این قسمت نمی شود یا به دلیل تنظیم نشدن زاویه محیط را به شدت خنک می‌کند. پس اگر شما قصد کشیدن کانال و عایق بندی کانال کولر آبی را دارید، باید در ابتدا پروژه ساختمانی را بررسی کنید سپس اقدام به نصب کانال کنید.

انتخاب ورق کانال با متریال مناسب
باید توجه داشته باشید که اصول کانال کشی و فوم عایق بندی کانل کولر را با عایق‌های الاستومری رعایت کنید در غیر اینصورت هنگام بروز هر گونه مشکل باید عملیات تخریب و ساخت و ساز مجدد را انجام دهید. وظیفه کانال خنک کننده انتقال هوای سرد از داخل کولر به داخل ساختمان می‌باشد. اگر مواد صفحه کانال مناسب نباشد به مرور زمان ترک می‌خورد، در نتیجه هوای گرم وارد مجرای خنک کننده خواهد شد. به دلیل این مشکل ساختمان به خوبی خنک نخواهد شد، در اینصورت باید ساعت‌های بیشتر کولر را روشن بگذارید تا محیط کمی خنک شود.
منبع: عایق الاستومری چیست؟


:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

این خط تولید شوینده یکی از خطوط پرکاربرد در رضا ماشین می باشد. بصورت کلی مواد شوینده شامل سوفکتات می باشد و برای نظافت و شستشو کاربرد دارد. موادهای شوینده خنگی مانند صابون، شامپو، وایتکس، جرمگیر و... می باشد که مصارف خانگی دارند و در بیشتر خانه ها کاربرد دارد. مواد های شوینده صنعتی قدرت بسیار بالایی در از بین بردن آلودگی و رسوبات سخت دارند و بر اساس کارایی و کاربردشان به 5 گروه اصلی طبقه بندی می شوند. شما بعد از راه اندازی این خط شوینده صنعتی باید به تولید محصولات شوینده صنعتی نیز اقدام کنید تا بتوانید از این طریق به سود بیشتری دست پیدا کنید.


هزینه راه اندازی خط تولید مواد شوینده صنعتی
هزینه اولیه برای راه اندازی خط تولید مواد شوینده این خط تولید در مرحله اول به تعداد، برند و نحوه تهیه دستگاه های صنعتی بستگی دارد که برای تولید محصول به این موادهای اولیه نیاز خواهید داشت. انواع دستگاه های صنعتی به صورت اتومات و نیمه اتومات در بازار مجود می باشد که برای صرفه جویی سرمایه در ابتدای کار بهتر است ماشین آلاتی را انتخاب کنید که دارای ضمانت نامه می باشد. خبر خوب این است که مواد خط تولید شوینده در ایران تولید می شود و می توانید به راحتی با قیمت پایین و مقرون به صرفه تهیه کنید.

درآمد خط تولید مواد شوینده صنعتی
خط تولید شوینده صنعتی می تواند یکی از بهترین گزینه های سرمایه گذاری در ایران باشد چون در مدت کم می تواند سود بسیار عالی به صاحبان خود دهد. درآمد خط تولید شوینده های صنعتی مانند خط تولید مایع ظرفشویی می تواند بسیار عالی باشد.

فضای مورد نیاز برای خط تولید شوینده صنعتی
اگر شما تصمیم راه اندازی خط تولید شوینده صنعتی کوچک را دارید، یک فضای کوچک در حد یک گاراژ یا شاید یک سوله کوچک برای شما کافی باشد. اما اگر قصد راه اندازی یک خط تولید بزرگ و گسترده ای را دارید به یک کارخانه و یک فضای بزرگ نیاز دارید. فضای انتخابی باید متناسب با دستگاه های ضروری و مواد اولیه برای تولید کنندگان باشد. برای تعیین میزان متراژ و راه اندازی خط تولید شوینده می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مشاوره خط تولید مواد شوینده صنعتی
خط تولید صنعتی با کاربردهای وسیع و گسترده ای که دارد در تمامی سازمان ها مانند بیمارستان، صنایع غذایی، رستوران ها و... مورد استفاده قرار می گیرد و در سطح کشور به طور انبوه تولید می شود و حتی وارد می گردد اما متاسفانه با توجه به نوسانات و قیمت دلار و عدم اعتماد از اصل بودن محصول وارداتی، مدت زمانی است که مصر کنندگان به محصولات داخلی با کیفیت روی آورده اند و یک رقابت بین تولید کنندگان شکل گرفته است. البته لازم به ذکر است که میزان فروش این محصولات به کیفیت آن ها بستگی دارد. تولید کنندگان با جلب رضایت مصرف کنندگان می توان میزان تولید خود را افزایش دهد. برای دریافت بهترین نتیجه و بالا رفتن فروش محصولات باید از فرمولاسیون مناسبی استفاده کنید تا باعث افزایش فروش شما شود. همچنین برای دریافت بهترین نتیجه می توانید با کارشناسان رضا ماشین تماس بگیرید.

دستگاه خط تولید شوینده صنعتی
دستگاه تولید شوینده صنعتی تمام اتومات شامل یک دستگاه تمام استیلل 5000 لیتری 4 فازه با قابلیت پرکردن اتومات می باشد که قابلیت تولیثد 5000 لیتر مواد شوینده خانگی و صنعتی را در یک روز دارد، با این شرایط و تهیه این دستگاه می توانید به سود زیادی دست پیدا کنید و می توانید سرمایه اولیه را در کوتاه ترین زمان جبران کنید.

محصولات خط تولید مواد شوینده صنعتی
محصولات این خط تولید بر اساس توانایی در تمیزکنندگی محیط و از بین بردن چربی به صورت زیر دسته بندی می شود:

مواد شوینده قلیایی
یکی از اصلی ترین ماده شوینده صنعتی می باشد که با چربی و روغن ترکیب شده و تشکیل صابون می دهند و پروتئن ها را حل می کنند به نوعی حلال چربی ها می باشد. این مواد به دلیل خاصیت قلیایی بالا، خورنده می باشد و در صورت تماس با پوست انسان باعث آسیب دیدگی خواهد شد. در صورتی که این خاصیت بالا برای حل کردن چربی ها و خنثی سازی اسیدهای موجود در آلودگی بسیار مهم می باشد. این نوع شوینده ها در مواردی مانند حذف وکس ها، رد ساینده ها، آلودگی های عمیق تجمع یافته و آلودگی های خشک شده و همچنین گریس و روغن حرارت دیده استفاده می شوند. برخی از مواد شوینده قوی صنعتی مانند محصولات خط تولید وایتکس در این دسته قرار می گیرند. استفاده از مواد شوینده قلیایی در نظافت کردن صنایع غذایی و محیط هایی همچون آشپزخانه، رستوران ها، سالن های غذاخوری می توان به این موارد اشاره کرد. استفاده از این شوینده ها بسیار کاربردی و مقرون به صرفه می باشد.

مواد شوینده اسیدی
اسید ترکیب اصلی تشکیل دهنده این مواد می باشد که قدرت پاک کنندگی بسیار بالایی دارد و قادر به حل کردن رسوبات معدنی مانند کلسیم و منیزیم و همچنین رسوبات هایی ناشی از سختی آب روی سطح ماشین آلات و ابزارهاست. این دسته از شوینده ها برای از بین بردن زنگ، آلودگی های قلیایی، سیمان، گچ یا بتون قابلیت استفاده را دارند. مواد های اسیدی در نظافت سطح های سنگ ماسه و گرانیت قابل استفاده است، برخلاف سطوحی که با ترکیبات آهن گالوانیزه یا آلومنیوم، چون این موادهای شونیده خاصیت خورندگی دارند و برای همه سطوح مناسب نیست. مواد شوینده اسیدی به 2 گروه طبقه بندی می شود: اسیدهای غیرآلی( خورندگی بالایی دارند) اسیدهای آلی(اثرات خورندگی کمی دارند)

چربی زداها
چربی زداهای قوی صنعتی یا حلال های چربی یکی از مهم ترین مواد شوینده صنعتی می باشد که برای حذف کردن گریس یا آلودگی های روغنی قاب استفاده و کاربردی می باشد. قدرت این چربی زداها به درون ملکول های چربی، خردکردن و هیدرولیز کردن آن ها و در نهایت تبدیل آن ها به ذرات بسیار کوچک باعث سهولت در نظافت انواع آلودگی ها با آب از محیط می گردد. قابل ذکر است که قدرت پاک کنندگی چربی زداها کمی پایین می باشد اما با این حال دارای اثرات ضد میکروب هستند و به عنوان مایع ضدعفونی کننده قابلیت استفاده دارند و گاهی در دسته مواد شوینده ضدعفونی کننده قرار می گیرند.

مواد شوینده صنعتی ضدعفونی کننده
این مواد علاوه بر نظافت سطوح، خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد. از این مواد شوینده صنعتی می توان در برطرف کردن آلودگی های عمیق در محیط های حساس استفاده شود. ماده ضدعفونی کننده بصورت دستی و هم با استفاده از دستگاه های نظافت مکانیزه قابل استفاده می باشد.
منبع: خط تولید شوینده صنعتی


:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

لوله خرطومی مکنده (peristaltic pump hose) یک نوع لوله خرطومی است که در دستگاه های مکنده استفاده می‌شود. این لوله خرطومی به عنوان قسمت اصلی دستگاه مکنده عمل می‌کند و مایعات را با کمک فشار ویژه منتقل می‌کند. لوله خرطومی مکنده از موادی ساخته شده است که مقاومت شیمیایی بالایی دارند و می‌توانند در برابر مایعات شیمیایی و شرایط سخت صنعتی مانند دما، فشار و سایش مقاومت کنند. همچنین، به دلیل این که لوله خرطومی مکنده تنها با مایع در تماس است و قسمت‌های دیگر دستگاه مکنده با مایع در تماس نیستند، نیاز به نگهداری و تمیز کردن کمتری دارد.


در نتیجه، لوله خرطومی مکنده قابلیت انتقال مایعات را دارد و یک راه حل ایده‌آل برای انتقال مایعات در برنامه‌هایی است که نیاز به برداشت، انتقال و تخلیه مایعات با دقت و بدون آلودگی دارند، مانند در بخش‌های پزشکی، شیمیایی، غذایی و داروسازی.

چه موارد هنگام خرید لوله خرطومی مهم است؟

خرید لوله خرطومی مکنده (flexible hose) برای استفاده در برنامه‌های مختلف مانند صنعت، پزشکی، غذایی و... می‌تواند به سرعت پیچیده شود. در نتیجه، برای خرید لوله خرطومی مناسب باید به موارد زیر توجه ویژه داشت:

ماده سازنده: باید به ماده سازنده لوله خرطومی توجه داشت. ماده سازنده باید مقاومت شیمیایی و حرارتی بالایی داشته باشد و باید با نوع سیال و شرایط محیطی کاربردی سازگار باشد.
سایز و قطر: سایز و قطر لوله خرطومی باید با نیاز برنامه کاربردی هماهنگ باشد. برای انتخاب سایز و قطر مناسب، باید به فشار، دبی سیال و نوع پیوستگی‌ها توجه کرد.
فشار کاری: باید به فشار کاری لوله خرطومی توجه داشت. این فشار باید با فشار سیال کاربردی هماهنگ باشد و لوله خرطومی باید قابلیت تحمل فشار و جریان سیال را داشته باشد.
دما: برای لوله خرطومی، دمای کاری بسیار مهم است. باید به دمای کاری لوله خرطومی توجه داشت و لوله باید با دمای سیال کاربردی سازگار باشد.
شکل و انعطاف پذیری: شکل و انعطاف پذیری لوله خرطومی در برنامه کاربردی بسیار مهم است. برای برخی برنامه ها، ممکن است نیاز به لوله های خمیده با شعاع خمیدگی خاص باشد.
استانداردها: برای خرید لوله خرطومی مناسب، باید به استانداردهای مربوط به آن توجه داشت. برخی از استانداردهای مربوط به لوله خرطومی شامل استانداردهای FDA برای صنایع غذایی و استانداردهای EN و ISO برای صنایع صنعتی می‌باشد.
قیمت: قیمت لوله خرطومی نیز باید در نظر گرفته شود. لوله خرطومی ارزان قیمت ممکن است در برابر شرایط سخت صنعتی مقاومت کمتری داشته باشد و تعویض آن بیشتر از لوله خرطومی با کیفیت بالا باشد.
به طور کلی، برای خرید لوله خرطومی مناسب باید به موارد فوق توجه داشت و با توجه به نیاز و برنامه کاربردی، بهترین گزینه را انتخاب کرد.
منبع: لوله خرطومی مکنده کاه


:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

انواع شیلنگ پنوماتیک ضد اسید، برای کاربردهایی مانند انتقال مواد شیمیایی، اسیدها، آلکالی‌ها، مواد خورنده و غیره استفاده می‌شود. این شیلنگ‌ها معمولاً در صنایع شیمیایی، داروسازی، پتروشیمی و صنایع دیگری که با مواد شیمیایی کار می‌کنند، استفاده می‌شوند. در کل، شیلنگ پنوماتیک ضد اسید، یک نوع شیلنگ پلاستیکی است که طراحی شده است تا در برابر اسیدها و اثرات ضدعفونی کننده‌های شیمیایی مقاومت کند و به عنوان یک راه حل امن و قابل اطمینان برای انتقال مواد شیمیایی در صنایع مختلف استفاده می‌شود.


آیا این شیلنگ‌ها برای انتقال مواد غذایی نیز مناسب هستند؟

شیلنگ پنوماتیک ضد اسید معمولاً برای انتقال مواد شیمیایی و مواد خورنده در صنایع شیمیایی، داروسازی، پتروشیمی و صنایع مشابه استفاده می‌شود. اما برای انتقال مواد غذایی، توصیه نمی‌شود. در صنایع غذایی، شیلنگ‌هایی با مواد اولیه از جنس FDA-approved (تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو آمریکا) برای انتقال مواد غذایی استفاده می‌شوند. این شیلنگ‌ها باید دارای موادی باشند که برای مخلوط شدن با مواد غذایی ایمن هستند و نباید باعث آلودگی یا سمیت برای مواد غذایی شوند.


بنابراین، در کل، شیلنگ پنوماتیک ضد اسید، برای انتقال مواد شیمیایی و خورنده‌هاست و برای انتقال مواد غذایی توصیه نمی‌شود. در صورتی که برای انتقال مواد غذایی از شیلنگ‌ها استفاده می‌کنید، باید از شیلنگ‌های مخصوص غذا استفاده کنید.



ویژگی های شیلنگ سیلیکونی متری

شیلنگ سیلیکونی نسوز متری یک نوع شلنگ صنعتی است که از جنس سیلیکون ساخته شده و دارای ویژگی‌های زیر است:



مقاومت در برابر دمای بالا و پایین: شیلنگ متری می‌تواند در دماهای بالای 200 درجه سانتی‌گراد و در دماهای پایین تر از منفی 60 درجه‌سانتی‌گراد کارایی داشته باشد.
مقاومت در برابر شعله ور: شیلنگ متری مقاومت بالایی در برابر شعله ور دارد و در برابر حرارت ورودی و خروجی مواد احتراقی مانند روغن و سوخت مقاومت می‌کند.
انعطاف‌پذیری بالا: شیلنگ متری به دلیل انعطاف‌پذیری بالایی که دارد، قابلیت خم شدن و تغییر شکل به راحتی را داراست.
پایداری شیمیایی: شیلنگ متری مقاومت بالایی در برابر اسیدها، آب، حلال‌های شیمیایی و روغن دارد و در برابر تغییرات شیمیایی مقاومت می‌کند.
بدون بو و طعم: شیلنگ متری بدون بو و طعم خاصی است که می‌تواند در انتقال مواد خوراکی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
مقاومت در برابر پوسیدگی و خوردگی: شیلنگ متری به دلیل مقاومت بالایی که در برابر پوسیدگی و خوردگی دارد، می‌تواند در محیط‌هایی با خاصیت خورنده و غیرخورنده استفاده شود.
قابلیت شستشو و ضدعفونی: شیلنگ متری با وجود خصوصیاتی که دارد، قابلیت شستشو و ضدعفونی را داراست.
تنوع در رنگ‌ها: شیلنگ متری در رنگ‌های مختلفی مانند سفید، صورتی، آبی و غیره تولید می‌شود که این امر به عنوان یک ویژگی ظاهری و قابل توجه محسوب می‌شود.

منبع: شیلنگ پنوماتیک ضد اسید


:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

یکی از انواع آجر نما که امروزه در بسیاری از طراحی نمای ساختمان، دکوراسیون، ساخت باربیکیو، شومینه و… مشاهده می شود آجر نسوز نما است. این مصالح همانطور که از نامش مشخص است از خاک نسوز ساخته شده و ترکیبات آن خاک رس و چینی نیز وجود دارد. آجر نمای نسوز طیف رنگی زیادی دارد و در ابعاد و طرح های مختلف ساخته می شود. در ادامه شما را بیشتر در مورد آجر نمای نسوز آشنا خواهیم کرد پس همراه ما باشید.
آجر نسوز نما طوسی چیست ؟
یکی از محصولات پرطرفدار و مورد پسند در صنعت ساختمان، آجر نسوز نما طوسی می باشد که طیف وسیعی از رنگ های طوسی روشن تا تیره را در بر می گیرد. برای استتعلام قیمت می توانید با کارشناسان سایت مهراب تماس بگیرید. آجر نما طوسی یک مصالح ساختمانی همه کاره و محبوب می باشد که در انواع پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. این آجرها یک ظاهری کلاسیک و جاودانه را ارائه می دهد که طیف های گسترده ای سبک های معماری را تکمیل می کند. شما چه در حال ساخت یک خانه جدید باشید یا چه در حال بازسازی خانه خود باشید، آجرهای نما خاکستری می تواند ظرافت و پیچیدگی را به پروژه شما اضافه کند.
تصویر: https://ajormehrab.com/wp-content/uploads/2023/09/آجر-نسوز-نما-مهراب-1.jpg
یکی از دلایل استقبال زیاد صنعت ساختمان از آجر نسوز، وجود طیف وسیعی از رنگ ها و ابعاد می باشد که آجر نمای نسوز طوسی یکی از آن ها می باشد. امروزه کارخانه های زیادی در سراسر ایران بدنبال توزیع آجر نسوز طوسی در ابعاد و کیفیت های مختلف هستند. آجر نمای طوسی با رنگ جذاب و خاصی که دارد بسیار محبوبیت پیدا کرده است. این محصول دارای کانی های خاصی با مقاومت حرارتی بالایی می باشد. این آجرها کاربردهای زیادی در نماهای شیک و مدرن دارد. دو کاربرد اصلی آجر طوسی در نمای خارجی و داخلی ساختمان می باشد؛ چون رنگ طوسی یک رنگ خنثی ای محسوب می شود به راحتی با رنگ های دیگر همنشین شده و یک نمای دلنشینی را ایجاد می کند.
آجر نسوز طوسی برای نمای بیرون ساختمان بسیار کاربردی است اما برای دکوراسیون داخلی نیز از این آجر نیز استفاده می کنند. مهم ترین دلیل فروش بسیار بالای آن این است که رنگ طوسی به راحتی با تمامی رنگ ها ست می شود. آجر خاکستری در نمای خارجی ساختمان در کنار دیگر رنگ ها و مصالح می تواند زیبایی را به ارمغان آورد. استفاده از این آجر در نمای خارجی ساختمان های تجاری، مراکز فروش، اداری و… با توجه به رنگ خاکستری می تواند یک حس اعتماد و اطمینان را در افراد ایجاد می کند.

انواع آجر صنعتی
به طور کلی آجر صنعتی نما به چهار دسته تقسیم بندی می شود:

    1. آجر صنعتی شاموت

    1. آجرهای صنعتی آلومینایی

    1. آجر عایق سبک

    1. آجر منیزیتی


    مهم ترین و پرفروش ترین نوع این آجرها، شاموت و آلومینایی می باشد که تفاوت های این دو در میزان و درصد آلما و خاک معدنی است. آجرهای نسوز صنعتی شاموت از خاک معدنی تهیه و تولید می شود و آلما به کار رفته در آن ها ( به طور طبیعی) معادل 42 درصد است که در بازارهای داخلی و خارجی آجر کوره به آن ها آجر نسوز شاموتی می گویند.


:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

آجر نسوز قرمز یک نوع آجر است که به عنوان یک مواد ساختمانی بسیار محبوب و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آجرها از مواد طبیعی تهیه می‌شوند و در فرآیند ساخت به دمای بالا (حدود 1000-1200 درجه سانتیگراد) پخته می‌شوند. ویژگی اصلی آجر های نسوز قرمز، رنگ قرمزی است که از اکسید آهن موجود در خاک سیلیکاتی تشکیل می‌شود.

تصویر: https://ajormehrab.com/wp-content/uploads/2023/08/آجر-2020-کد-رندوم-300x300.jpg
آجر نسوز قرمز انگلیسی بسیار مقاوم در برابر حرارت و آتش هستند و به همین دلیل در ساخت اجزای داخلی و خارجی ساختمان‌ها استفاده می‌شوند. از این آجرها برای ساخت دیوارها، کف‌ها، سقف‌ها و سایر قسمت‌های ساختمان استفاده می‌شود. همچنین، آجرهای نسوز قرمز دارای عایق حرارتی مناسبی هستند که می‌توانند به بهبود عملکرد انرژی‌ای ساختمان کمک کنند. این آجرها به عنوان یک عنصر زیبایی نیز در طراحی داخلی و خارجی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و می‌توانند به زیبایی و شکوه ساختمان‌ها افزوده شوند.
انواع آجر نسوز قرمز
آجرهای قرمز متنوعی و با ویژگی‌های مختلف وجود دارند که برای مصارف مختلف در صنعت ساختمان‌سازی و طراحی داخلی استفاده می‌شوند. در زیر، نمونه‌هایی از انواع آجرهای قرمز ذکر شده است:

آجر قرمز (Firebrick): آجرهای نسوز قرمز به عنوان یکی از انواع آجرهای با مقاومت حرارتی بالا شناخته می‌شود و در ساخت کوره‌ها، تنورها و دیگ‌های صنعتی و کاربردهای دیگر با مواجهه با دماهای بالا استفاده می‌شود.
آجر طبیعی قرمز: آجرهای طبیعی قرمز از خاک رسی با رنگ قرمز ساخته می‌شوند. این آجرها برای ساخت دیوارها، کف‌ها و سایر بخش‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند و به عنوان آجرهای ساختمانی معمولی شناخته می‌شوند.
آجر کلینکر قرمز (Clay Brick): آجرهای کلینکر قرمز از خاک گلی به صورت پخته شده ساخته می‌شوند. آن‌ها به عنوان یکی از آجرهای محبوب برای ساخت دیوارها، نمای ساختمان، و کف‌ها در استفاده‌های مختلف ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
آجر بلوک قرمز (Red Brick Block): آجرهای بلوک قرمز از جنس آجر کلینکر تشکیل شده و به صورت بلوک‌های بزرگتر با استفاده از خاک گلی ساخته می‌شوند. این بلوک‌ها برای ساخت دیوارها و اسکلت‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند و از مزایای سرعت بالا در ساخت برخوردارند.
آجر نمایی قرمز (Face Brick): آجرهای نمایی قرمز به عنوان آجرهای زیبایی برای پوشش نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شوند. آن‌ها به صورت نمایی با کیفیت بالا و ظاهر جذاب تولید می‌شوند.
آجر نمایی دست‌ساز قرمز (Handmade Red Brick): آجرهای نمایی دست‌ساز قرمز با استفاده از روش‌های سنتی تولید می‌شوند و به عنوان آجرهای دکوراتیو با طراحی‌های خاص مورد استفاده در ساختمان‌ها ویلاها و مکان‌های دیگر استفاده می‌شوند.
ویژگی‌های آجر صنعتی نسوز

ویژگی اصلی آجرهای صنعتی تحمل دمای بسیار بالای آن ها بدون هیچگونه خرابی یا ذوب شدن است. همچنین یکی دیگر از ویژگی های بسیار بارز این آجرها، داشتن هدایت حرارتی کم می باشد که همین ویژگی در راستای تامین امنیت و کارآمدی بالاتر طراحی و اجرا شده است. برای اطلاع از قیمت آجر نسوز کوره ما را همراهی کنید.

علاوه بر موارد گفته شده، این نوع آجرها می توانند در برابر ضربه اشیاء و محیط هایی با دمای بالا مقاوم باشند و همچنین می توانند در مقابل انفجارهای کوچککه در فرآیند گرمایش اتفاق می افتد، بهترینعملکرد را داشته باشند.


:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

سیمان نسوز سیمانی است که بسیار مقاومت بالایی در برابر حرارت و آتش دارد و از ترکیب تخصصی آزبست و سیمان معمولی تهیه شده.

سیمان نسوز کوره سیمانی است که بسیار مقاومت بالایی در برابر حرارت و آتش دارد و از ترکیب تخصصی آزبست و سیمان معمولی تهیه شده. این سیمان در صنعت راه و ساختمان، صنایع ریخته گری و بسیاری از صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل خواص خوب و قابلیت استفاده در شرایط مختلف طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
سیمان نسوز ساختمانی اولین بار توسط یک مهندس اتریشی به اسم لودویگ هاچ حدود صد سال پیش پردازش شد و توانست جایگزین زیادی از قالب های قدیمی این نوع مصالح ساختمانی پرمصرف در پروژه های عمرانی و غیر مدنی شود. هدف اصلی از طراحی و ساخت این سیمان، افزایش مقاومت سازه در برابر حرارت، افزایش دما و شعله می باشد و همچنین یکی از عوامل تقویت ایمنی ساختمان و سازه می باشد.

اجزای مهم اصلی سیمان نسوز
مهم ترین و اصلی ترین اجزای این نوع سیمان عبارتند از:

آهک آلومینا
اکسید کلسیم
اکسید آلومینیوم
اکسید آهن

خواص شیمیایی سیمان های نسوز
آلومینا-سیلیکات در این نوع سیمان ساختمانی، در ترکیب با مولکول های آب، هیدرات آلومینات-کلسیم ایجاد خواهد کرد و مقاومت، سخت شدن و چسبندگی سیمان به سایر مواد را افزایش خواهد داد. افزایش مقدار ترکیبات آزبست یکی دیگر از عوامل افزایش قدرت چسبندگی و تنظیم سرعت سخت شدن این نوع سیمان می باشد. رنگ این سیمان در مقایسه با سایر سیمان های ساختمانی نسبتا روشن و در محدوده خاکستری تیره تا قهوه ای می باشد.
ملات نسوز

ملات نسوز یا “رفراکتوری ملات” (Refractory Mortar) نوعی ملات خاص است که برای اتصال و چسباندن قطعات مقاوم در برابر حرارت (مانند آجرهای نسوز، بلوک‌های نسوز، و تگ‌های نسوز) در محیط‌های با دماهای بالا استفاده می‌شود. این نوع ملات به عنوان یک ماده با دمای مقاومت حرارتی بالا و مقاومت در برابر تغییرات دما و فشار شناخته می‌شود.

ملات نسوز

ویژگی‌های ملات نسوز عبارت‌اند از:
تصویر: https://ajormehrab.com/wp-content/uploads/2023/08/jerm-280x190-1.jpg

مقاومت حرارتی: ملات های نسوز دارای مقاومت بسیار بالا در برابر دماهای بالا و ناشی از عملکرد تجمعی مواد مقاوم به حرارت در ترکیب آن است.
عایق حرارتی: علاوه بر مقاومت حرارتی، ملات های نسوز می‌تواند عایق حرارتی مؤثری برای ساختمان‌هایی با مواد مختلف فراهم کند.
مقاومت در برابر تغییرات دما و فشار: این نوع ملات معمولاً مقاوم به تغییرات دما و فشار است و در محیط‌های با تغییرات حرارتی شدید عملکرد خوبی دارد.
چسبندگی به مواد نسوز: ملات های نسوز باید بتواند به طور مطمئن به مواد نسوزی که قرار است به هم چسبیده شوند، چسبانده شود.
مقاومت به تئرموشوک: تئرموشوکها یا تغییرات سریع دما می‌توانند به مواد مقاوم به حرارت آسیب بزنند. ملات های نسوز باید از مقاومت مناسبی به تئرموشوک برخوردار باشد.

ملات نسوز شاموتی به عنوان یک عنصر مهم در صنایعی مانند صنایع کوره‌سازی، فولاد‌سازی، سرامیک‌سازی، و پتروشیمی استفاده می‌شود. همچنین، در پروژه‌های ساختمانی که به مواد مقاوم به حرارت نیاز دارند (مانند ساختارهای افرازی یا کوره‌ها)، ملات های نسوز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 

همانطور که اطلاع دارید سیمان یکی از مصالح پرکاربرد در صنعت ساخت و ساز می باشد. سیمان انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگی های متفاوتی از لحاظ سرعت در 

 

سیمان نسوز محراب

خت شدن، شکل پذیری، مقاومت و … را دارند و هر کدام از آن ها در مکان خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از این نوع سیمان های خاص سیمان نسوز می باشد که مقاومت بالایی در درجه حرارت های بالا از خود نشان می دهد. قابل ذکر است که این سیمان خاصیت ماده نسوز را دارد و مقاومت آن در برابر خوردگی و فرسایش بالا می باشد. سیمان های نسوز به عنوان سیمان پرآلومین نیز شناخته می شوند؛ ترکیبات آهک آلومینا جز اصلی این سیمان محسوب می شود. این سیمان ترکیبات شیمیایی شامل ترکیبات  اکسید کلسیم با اکسید سیلیسیوم, اکسید آلومینیوم, اکسید آهن و … می باشد.

سیمان های نسوز در صورت ترکیب با آب و مجاورت با هوا سخت می شود و مقاومت آن بالا می رود. دلیل این امر ترکیب آلومینو سیلیکات کلسیم در سیمان می باشد که بعد از ترکیب با آب هیدرات های آلومینات کلسیم ایجاد می کند و قابلیت سخت شدگی سیمان را نیز تقویت خواهد کرد. این سیمان مقدار بسیار کمی به چسباننده هایی مثل سیمان پرتلند اضافه می شود تا سرعت گیر آن بالا برود. رنگ این سیمان ها از اکسید آهن موجود در آن ناشی خواهد شد. اگر مقدار اکسید آهن سیمان بالا باشد رنگ آن قهوه ای تا خاکستری تیره است و اگر مقدار آن کم باشد رنگ سیمان از قهوه ای تا خاکستری روشن خواهد شد.

 ویژگی  سیمان نسوز

سیمان نسوز ویژگی های بسیار عالی را دارد که باعث شده این سیمان نسبت به دیگر سیمان ها بسیار متمایز باشد، این ویژگی ها شامل موارد زیر می باشد:

  • مدت زمان گیرش این سیمان مانند سیمان پرتلند معمولی می باشد اما زودتر سخت خواهد شد.
  • بتن سیمان های نسوز مقاومت مکانیکی خود را در درجه حرارت های بالا حفظ خواهد کرد و در برابر شوک حرارتی مقاوم است.
  • سیمان های نسوز مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد خورنده مانند آب های اسیدی و سولفاته و آب دریا دارد.
  • بتنی که از این نوع سیمان ساخته می شود استحکام بسیار بالایی در برابر سایش و ضربه خواهد داشت، به همین دلیل برای کفپوش سالن های صنعتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

مراحل تولید سیمان پرآلومین

برای تولید این نوع سیمان، سنگ آهک را با میزان مساوی بکسیت ترکیب خواهند کرد، پس از آن موادی که دارای آهن و سیلیس هستند به آن اضافه کرده و مخلوط بدست آمده را در کوره حرارت می دهند. در این حالت تمام موادهای ذوب شده از کوره خارج شده و در سینی ریخته و سرد خواهند شد. این مواد به صورت ورقه های شیشه ای سرد می شوند و وارد دستگاه خرد کن شده و به طبقات کوچکتری به نام کلینکر تبدیل خواهند شد. سپس کلینکر وارد آسیاب می شود و در آخر پودر می شود. نتیجه این کار سیمان پر آلومین است که رنگی تیره دارد.

بتن نسوز چیست؟

بتنی که از این سیمان ساخته می شود با توجه به نوع سنگدانه های بتن و ترکیب سیمان خاصیت ضد حریق را دارد. سیمان های نسوز در هنگام سخت شدن هیدروکسید کلسیوم ایجاد نمی کند به همین دلیل تا دمای 1900 درجه سانتی گراد مقاومت از خود نشان می دهد. هنگام استفاده از بتن در دمای پایین که به کار می رود تقریبا زیاد و حدود 30 درصد وزنی است اما اگر بتن برای حرارت های بالا استفاده شود میزان سیمان کمتر و حدود 10 درصد وزن است.

کاربرد سیمان نسوز

کاربرد این سیمان بسیار سریع و متنوع می باشد برای مثال از این نوع سیمان به دلیل خاصیت ترمودینامیکی باعث شده به عنوان یک چسب عالی  برای محکم کردن آجرها استفاده شود. بعضی از کار این سیمان ها عبارتند از:

  • تجهیزات زباله سوز
  • ساخت انواع دودکش ها
  • ساخت کف و دیواره کوره ها
  • ساخت کوره های تناوبی و تونلی
  • خشک کن و پیش گرم کوره های سیمان
  • طریقه ساخت سیمان نسوز

با توجه به اینکه انواع سیمان های نسوز در محیط های مرطوب دچار تغییرات شیمیایی خواهند شد، استفاده از آن در مصرف های ساختمانی ممنوع میباشد. این نوع سیمان ها فقط برای دماهای کاری بالا کاربرد دارد. همچنین برای ساخت سیمان پرآلومین 40 درصد سنگ آهک را با 40 درصد بوکسیت و 20 درصد آهن و سیلیس ترکیب می کنند. کوره ای که این ماده ها در آن عمل می آیند دارای دو بخش افقی و عمودی می باشند. دمای بخش افقی تا جایی افزایش پیدا می کند که تمامی مواد اولیه ذوب شوند سپس مواد ذوب شده وارد سینی های مخصوص سرد کردن خواهند شد. در مرحله بعدی مواد سرد شده توسط آسیاب ها کاملا خرد و پودر می شوند و محصول نهایی بدست می آید.

منبع: سیمان نسوز کوره



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

ملات نسوز

ملات نسوز یا “رفراکتوری ملات” (Refractory Mortar) نوعی ملات خاص است که برای اتصال و چسباندن قطعات مقاوم در برابر حرارت (مانند آجرهای نسوز، بلوک‌های نسوز، و تگ‌های نسوز) در محیط‌های با دماهای بالا استفاده می‌شود. این نوع ملات به عنوان یک ماده با دمای مقاومت حرارتی بالا و مقاومت در برابر تغییرات دما و فشار شناخته می‌شود.

ملات نسوز

ویژگی‌های ملات نسوز عبارت‌اند از:

  • مقاومت حرارتی: ملات های نسوز دارای مقاومت بسیار بالا در برابر دماهای بالا و ناشی از عملکرد تجمعی مواد مقاوم به حرارت در ترکیب آن است.
  • عایق حرارتی: علاوه بر مقاومت حرارتی، ملات های نسوز می‌تواند عایق حرارتی مؤثری برای ساختمان‌هایی با مواد مختلف فراهم کند.
  • مقاومت در برابر تغییرات دما و فشار: این نوع ملات معمولاً مقاوم به تغییرات دما و فشار است و در محیط‌های با تغییرات حرارتی شدید عملکرد خوبی دارد.
  • چسبندگی به مواد نسوز: ملات های نسوز باید بتواند به طور مطمئن به مواد نسوزی که قرار است به هم چسبیده شوند، چسبانده شود.
  • مقاومت به تئرموشوک: تئرموشوکها یا تغییرات سریع دما می‌توانند به مواد مقاوم به حرارت آسیب بزنند. ملات های نسوز باید از مقاومت مناسبی به تئرموشوک برخوردار باشد.

ملات های نسوز به عنوان یک عنصر مهم در صنایعی مانند صنایع کوره‌سازی، فولاد‌سازی، سرامیک‌سازی، و پتروشیمی استفاده می‌شود. همچنین، در پروژه‌های ساختمانی که به مواد مقاوم به حرارت نیاز دارند (مانند ساختارهای افرازی یا کوره‌ها)، ملات های نسوز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انواع ملات نسوز

ملات های نسوز به عنوان یک ماده مقاوم به حرارت برای اتصال و چسباندن قطعات مقاوم در برابر حرارت در محیط‌های با دماهای بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع مختلفی از ملات های نسوز وجود دارد که بسته به ترکیب مواد و ویژگی‌های حرارتی مختلف، برای کاربردهای مختلف به کار می‌روند. در ادامه، نمونه‌هایی از انواع ملات های نسوز را ذکر می‌کنم:

  • ملات سیلیکاتی (Silicate Refractory Mortar): این نوع ملات نسوز از سیلیکات سدیمی (سودیوم سیلیکات) به عنوان پیوندهای اصلی استفاده می‌کند. این ملات دارای مقاومت به حرارت معمولی هستند و معمولاً در دماهای زیر ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • ملات کریوتیک (Cryolite Refractory Mortar): این نوع ملات های نسوز به عنوان یک ماده حرارتی با دمای مقاومت بالا مورد استفاده در صنعت آلومینیوم‌سازی و کوره‌هاست. این ملات دارای دمای مقاومت حرارتی بالایی است و به عنوان ملات مقاوم به حرارت با دماهای بالا شناخته می‌شوند.
  • ملات پروسلین (Porcelain Refractory Mortar): این نوع ملات ها از پروسلین (خاکستر سخت) به عنوان مواد اصلی تهیه می‌شود. آن‌ها دارای مقاومت به حرارت بالا و تعادل بین مقاومت و چسبندگی هستند.
  • ملات فاسپری (Fusible Refractory Mortar): این نوع ملات ها دارای دمای مقاومت حرارتی متوسطی هستند و معمولاً در دماهای پایین‌تر (زیر ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد) استفاده می‌شوند.
  • ملات آلومینا (Alumina Refractory Mortar): این ملات از آلومینا به عنوان ماده اصلی تهیه می‌شوند و دارای مقاومت حرارتی بالا هستند. آن‌ها معمولاً در برابر اسیدها و قلیان‌ها مقاومت دارند و برای کوره‌ها و تجهیزات با دماهای بالا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هر نوع ملات های نسوز دارای ویژگی‌های خاصی است و باید با توجه به نیازها و شرایط مختلف، متناسب با پروژه مورد استفاده قرار گیرد. انتخاب ملات مناسب به عنوان یکی از عوامل مهم در کیفیت و دوام سازه‌های مقاوم به حرارت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

ملات نسوز ضد اسید

ملات ضد اسید نوعی ملات خاص است که برای اتصال و چسباندن قطعات در معرض مواد اسیدی یا شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع ملات به عنوان یک عنصر مهم در سیستم‌های مقاوم به اسید و پروژه‌های شیمیایی یا کارهایی که در معرض اسیدها، قلیان‌ها، یا مواد شیمیایی خطرناک هستند، استفاده می‌شود. ویژگی‌های ملات ضد اسید عبارت‌اند از:

  • مقاومت به مواد اسیدی: این ملات دارای مقاومت بسیار بالا در برابر اسیدها، قلیان‌ها، و مواد شیمیایی خطرناک می‌باشند.
  • عایق شیمیایی: ملات ضد اسید به عنوان عایق شیمیایی برای محیط‌های خاصی مانند مخازن اسیدی، سیستم‌های تصفیه آب شیمیایی، و واحدهای تولید شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • مقاومت در برابر تغییرات دما: این نوع ملات باید دارای مقاومت در برابر تغییرات دما باشند، زیرا ممکن است در محیط‌های با دماهای مختلف مورد استفاده قرار گیرند.
  • ماندگاری طولانی مدت: ملات ضد اسید باید دارای ماندگاری و دوام بالا باشند تا مقاومت مطلوبی در معرض مواد شیمیایی حفظ کنند.
  • چسبندگی مناسب: این ملات باید به طور مطمئن به سطوح مختلف چسبیده و ترکیبات را به هم چسباند.
  • درجه حرارت کاری: برخی ملات ضد اسید مناسب برای دماهای بالا و برخی دیگر برای دماهای پایین مناسب هستند. بنابراین، انتخاب ملات مناسب بر اساس دماهای کاری محیط بسیار مهم است.

ملات ضد اسید به عنوان یک جزء اساسی در سیستم‌های مقاوم به اسید و پروژه‌های شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای انتخاب نوع ملات ضد اسید مناسب برای پروژه خود، به نیازها، مواد شیمیایی مورد استفاده، و شرایط محیطی دقت کنید و مشورت با متخصصان شیمیایی یا مهندسان متخصص در این زمینه را در نظر بگیرید.

منبع: ملات نسوز شومینه



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 

آجر نسوز قرمز یک نوع آجر است که به عنوان یک مواد ساختمانی بسیار محبوب و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آجرها از مواد طبیعی تهیه می‌شوند و در فرآیند ساخت به دمای بالا (حدود 1000-1200 درجه سانتیگراد) پخته می‌شوند. ویژگی اصلی آجر های نسوز قرمز، رنگ قرمزی است که از اکسید آهن موجود در خاک سیلیکاتی تشکیل می‌شود.

آجرهای نسوز قرمز بسیار مقاوم در برابر حرارت و آتش هستند و به همین دلیل در ساخت اجزای داخلی و خارجی ساختمان‌ها استفاده می‌شوند. از این آجرها برای ساخت دیوارها، کف‌ها، سقف‌ها و سایر قسمت‌های ساختمان استفاده می‌شود. همچنین، آجرهای نسوز قرمز دارای عایق حرارتی مناسبی هستند که می‌توانند به بهبود عملکرد انرژی‌ای ساختمان کمک کنند. این آجرها به عنوان یک عنصر زیبایی نیز در طراحی داخلی و خارجی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و می‌توانند به زیبایی و شکوه ساختمان‌ها افزوده شوند.

کاربرد آجر نسوز قرمز

کاربرد آجر نسوز قرمز

آجر نسوز قرمز به عنوان یک ماده ساختمانی چند منظوره در ساخت و ساز و طراحی داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر، می‌توانید برخی از کاربردهای مهم آجر های نسوز قرمز را مشاهده کنید:

  • ساخت دیوارها:

آجر قرمز به عنوان ماده اصلی برای ساخت دیوارها استفاده می‌شود. این آجرها مقاومت حرارتی بالا دارند و مناسب برای دیوارهای انتقال حرارت و آتش می‌باشند.

  • کف‌پوش‌ها:

آجر قرمز برای ساخت کف‌پوش‌های ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کف‌پوش‌ها مقاومت در برابر فشار و سایش داشته و در طراحی‌های داخلی و خارجی زیبا و دل‌بندی ایجاد می‌کنند.

  • ساخت کف‌های سقف:

آجر قرمز به عنوان ماده‌ای مناسب برای ساخت کف‌های سقف استفاده می‌شود. این کف‌ها عمدتاً در ساختمان‌های صنعتی و تجاری برای مقاومت در برابر حرارت و آتش استفاده می‌شوند.

  • ساخت کوره‌ها و تنورها:

به علت مقاومت حرارتی بالا، آجر قرمز برای ساخت کوره‌ها، تنورها و دیگ‌ها استفاده می‌شود. این کوره‌ها در صنایع مختلف مانند صنایع فولاد، سرامیک، و پخت مواد معدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • طراحی داخلی:

آجر قرمز به عنوان یک عنصر زیبایی در طراحی داخلی ساختمان‌ها استفاده می‌شود. می‌تواند در دیوارها، کف‌ها، پنجره‌ها و سایر بخش‌های داخلی به عنوان یک عنصر دکوراتیو استفاده شود.

  • عناصر خارجی:

آجر نسوز می‌تواند در تزئین خارجی ساختمان‌ها نیز استفاده شود، مانند ساخت نمای خارجی، مدیریت آب‌های سطحی و سایر اجزاء زیبایی‌دهنده.

  • پله‌ها و مراتب:

برای ساخت پله‌ها و مراتب داخلی و خارجی ساختمان‌ها نیز از آجر قرمز استفاده می‌شود.

  • ساخت کف‌های فنیس و سقف‌های زیرسقف:

این آجرها برای ساخت کف‌های فنیس و سقف‌های زیرسقف (سقف‌های معلق) نیز مناسب هستند.

در کل، آجرهای نسوز قرمز به عنوان یک ماده ساختمانی چند منظوره با مقاومت حرارتی و استحکام بالا، همچنین زیبایی ظاهری، در مختلف بخش‌های ساختمان‌سازی و طراحی داخلی استفاده می‌شود.

انواع آجر نسوز قرمز

انواع آجر نسوز قرمز

آجرهای قرمز متنوعی و با ویژگی‌های مختلف وجود دارند که برای مصارف مختلف در صنعت ساختمان‌سازی و طراحی داخلی استفاده می‌شوند. در زیر، نمونه‌هایی از انواع آجرهای قرمز ذکر شده است:

  1. آجر قرمز (Firebrick): آجرهای نسوز قرمز به عنوان یکی از انواع آجرهای با مقاومت حرارتی بالا شناخته می‌شود و در ساخت کوره‌ها، تنورها و دیگ‌های صنعتی و کاربردهای دیگر با مواجهه با دماهای بالا استفاده می‌شود.
  2. آجر طبیعی قرمز: آجرهای طبیعی قرمز از خاک رسی با رنگ قرمز ساخته می‌شوند. این آجرها برای ساخت دیوارها، کف‌ها و سایر بخش‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند و به عنوان آجرهای ساختمانی معمولی شناخته می‌شوند.
  3. آجر کلینکر قرمز (Clay Brick): آجرهای کلینکر قرمز از خاک گلی به صورت پخته شده ساخته می‌شوند. آن‌ها به عنوان یکی از آجرهای محبوب برای ساخت دیوارها، نمای ساختمان، و کف‌ها در استفاده‌های مختلف ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  4. آجر بلوک قرمز (Red Brick Block): آجرهای بلوک قرمز از جنس آجر کلینکر تشکیل شده و به صورت بلوک‌های بزرگتر با استفاده از خاک گلی ساخته می‌شوند. این بلوک‌ها برای ساخت دیوارها و اسکلت‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند و از مزایای سرعت بالا در ساخت برخوردارند.
  5. آجر نمایی قرمز (Face Brick): آجرهای نمایی قرمز به عنوان آجرهای زیبایی برای پوشش نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شوند. آن‌ها به صورت نمایی با کیفیت بالا و ظاهر جذاب تولید می‌شوند.
  6. آجر نمایی دست‌ساز قرمز (Handmade Red Brick): آجرهای نمایی دست‌ساز قرمز با استفاده از روش‌های سنتی تولید می‌شوند و به عنوان آجرهای دکوراتیو با طراحی‌های خاص مورد استفاده در ساختمان‌ها ویلاها و مکان‌های دیگر استفاده می‌شوند.

همچنین، آجرهای قرمز به تنوع در ابعاد و شکل‌ها نیز دست می‌دهند. انتخاب نوع آجر مناسب برای پروژه ساختمانی خود بستگی به نیازها، استفاده موردنظر و طراحی معماری دارد.

منبع: آجر نسوز قرمز نما



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 

آجر نسوز صنعتی یا همان آجر مقاوم  در برابر حرارت که در بازار جهانی به اسم Industrial refractory brick یا همان آجر آتش گیر شناخته می شود یک نوع آجر تخصصی است که  که در کوره های صنعتی و سنتی کاربرد دارد، چون بیشتر در محیط هایی با دمای بالا مانند اجاق ها مورد استفاده قرار می گیرد به همین دلیل با نام آجر آتش گیر شناخته می شود. قابل ذکر است که اکثر شرکت ها و کارخانه های تولید کننده آجر حرارتی در ابعاد های مختلفی مانند آجرهای تخت، دهنه، گوه ای، کونیک(کمانی) ایزوها و آجرهای گرد یا زیر بوته به همراه سبک های متفاوت و اشکال مختلف تولید می کنند.

انواع آجر صنعتی

آجر صنعتی محراب

به طور کلی آجرهای صنعتی به چهار دسته تقسیم بندی می شود:

  1. آجر صنعتی شاموت
  2. آجرهای صنعتی آلومینایی
  3. آجر عایق سبک
  4. آجر منیزیتی

مهم ترین و پرفروش ترین نوع این آجرها، شاموت و آلومینایی می باشد که تفاوت های این دو در میزان و درصد آلما و خاک معدنی است. آجرهای نسوز صنعتی شاموت از خاک معدنی تهیه و تولید می شود و آلما به کار رفته در آن ها ( به طور طبیعی) معادل 42 درصد است که در بازارهای داخلی و خارجی آجر کوره به آن ها آجر نسوز شاموتی می گویند.

آجر شاموتی:

آجر نسوز صنعتی کاربردهای بسیاری دارد و انواع مختلفی از آن وجود دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده این نوع آجر ترکیبی از چند نوع ماده معدنی، اکسیدهای سیلیس و آلومین اشاره کرد که میزان سیلیکا در ترکیب حدود 70 الی 40 درصد و میزان آلومنیا حدود 20 الی 50 درصد متغیر می باشد. همچنین برخی دیگر از موادهای تشکیل دهنده این آجرها می توان به اکسید آهن، اکسید تیتانیم، اکسید سدیم و اکسید پتاسیم اشاره نمود، همچنین درصد سیلیس آن قالب بر آلما می باشد و باید بدانید که هرچه سیلیس در آجر بیشتر باشد، آجر نسبت به شوک مقاوم تر خواهد بود.

آجر آلومینایی:

این یکی از انواه آجرهای نسوز است که در بافت خوددرصد بالایی از آلومینا دارد. ترکیبات این نوع آجر مانند آجر شاموتی از ترکیبات آلومینا و سیلیکا تشکیل شده، به طوری که میزان آلومین آن از آجر شاموتی تا حدود 85 درصد بیشتر است. دیر گدازی این نوع آجرها از آجرهای شاموتی بالاتر است که با افزایش درصد آلومینا این خاصیت بهبود پیدا خواهد کرد.

نکته ای که در مورد این آجرها بسیار مهم است و باید به آن اشاره کرد این است که آجرهای آلومینایی یا آجر آلما از سنگ بوکسیت اضافه می کنند و این ترکیب برای آن است که درجه تحمل حرارت آجر را با اضافه کردن آلما به آجر اضافه خواهند کرد و تا حدود 85 درصد برسانند که بتوان در کوره های ذوب که نیاز به تحمل بالایی دارند استفاده کرد.

ویژگی‌های آجر صنعتی نسوز

آجر صنعتی محراب 2

ویژگی اصلی آجرهای صنعتی تحمل دمای بسیار بالای آن ها بدون هیچگونه خرابی یا ذوب شدن است. همچنین یکی دیگر از ویژگی های بسیار بارز این آجرها، داشتن هدایت حرارتی کم می باشد که همین ویژگی در راستای تامین امنیت و کارآمدی بالاتر طراحی و اجرا شده است.

علاوه بر موارد گفته شده، این نوع آجرها می توانند در برابر ضربه اشیاء و محیط هایی با دمای بالا مقاوم باشند و همچنین می توانند در مقابل انفجارهای کوچککه  در فرآیند گرمایش اتفاق می افتد، بهترینعملکرد را داشته باشند.

 

منبع: آجر صنعتی نما

 


:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رها حامی

 

 

یکی از انواع آجر نما که امروزه در بسیاری از طراحی نمای ساختمان، دکوراسیون، ساخت باربیکیو، شومینه و… مشاهده می شود آجر نسوز نما است. این مصالح همانطور که از نامش مشخص است از خاک نسوز ساخته شده و ترکیبات آن خاک رس و چینی نیز وجود دارد. آجر نمای نسوز طیف رنگی زیادی دارد و در ابعاد و طرح های مختلف ساخته می شود. در ادامه شما را بیشتر در مورد آجر نمای نسوز آشنا خواهیم کرد پس همراه ما باشید.

آجر نسوز نما

آجر نسوز چیست و مراحل تولید آن چگونه می باشد؟

مواد معدنی، خاک نسوز، خاک چینی، خاک رس و برخی از فلزات موادهایی هستند که با هم مخلوط می شوند و انواع آجرهای نسوز را تولید می کنند. برای پخت این آجر اول باید آن ها را باهم ترکیب کرده و قاب بزنیم. سپس آن ها را در کوره های مخصوص برای مدتی طولانی قرار خواهیم داد تا کاملا پخته و خشک شوند. مقدار درصد ترکیب مواد اولیه، میزان حرارت کوره و فاصله قالب ها از کوره در تولید با کیفیت ترین و بهترین آجر نسوز نما با رنگ های متنوع و جذاب بسیار تاثیر گذار است.

آجر نسوز نما 2

4 عامل مهم و موثر در قیمت آجر نسوز

پارامترهای زیادی برای تعیین قیمت آجر نسوز نقش دارند که در اینجا 4 مورد از مهم ترین آن ها را خواهیم گفت:

  • ابعاد و رنگ آجر( برای مثال آجر نسوز مشکی قیمت بیشتر نسبت به سایر رنگ ها دارد.)
  • هزینه سوخت کوره
  • تعداد قالب در هر متر مربع( متراژ بنای مورد نظر)
  • نحوه ارسال بار و هزینه باربری آن

برای اطلاعات بیشتر در مورد بروزترین قیمت هر متر مربع آجر نسوز نما می توانید لیست قیمت ها را در سایت مهراب مشاهده کنید و در صورت  هر گونه سوال شما می توانید به کارشناسان فروش مجموعه مهراب تماس حاصل کنید.

انواع آجر نمای نسوز (رنگ ها و ابعاد)

آجر نسوز نما 3

آجر نسوز بین انواع آجر نما بیشترین تنوع را از لحاظ طرح و رنگ و اندازه دارد که در این بخش به معرفی برخی از پرکاربردترین و پرفروش ترین این مدل ها می پردازیم.  آجر نسوز نما در بین انواع  آجرهای نما  بیشترین تنوع را از لحاظ طرح و رنگ و اندازه دارد. در این بخش به معرفی برخی از پرکاربردترین و پر فروش ترین مدل ها می پردازیم.

  1. آجر انگلیسی نسوز (سمیرم)

آجر انگلیسی که به آجر سمیرم معروف است، یک نوع آجر نسوز با طیف رنگی قرمز می باشد که از درجه های روشن(پرتقالی و گلبهی) شروع می شود و تا درجه های متوسط تیره (زرشکی و جگری) تولید می شود.

  1. آجر نسوز نما شاموتی

آجر نسوز شاموتی در طیف رنگی کرم، پرتقالی، نارنجی و طلایی تولید میشود و یکی از پرکاربردترین مصالح برای اجرای نمای ساختمان ها می باشد.

  1. آجر نسوز سفید

آجر نمای سفید در 2 رنگ سفید صدفی و سفید سیمگون به فروش می رسد. در دکوراسیون داخلی بیشترین کاربرد را دارد.

  1. آجر نسوز مشکی و قهوه ای

آجر نمای نسوز برای رسیدن به رنگ های مشکی و قهوه ای، به درجه حرارت بیشتری در کوره نیاز دارند، همچنین این آجر نسبت به دیگر آجر ها از قیمت بیشتری برخوردار است.

منبع: آجر نسوز نما مدرن



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1402 | نظرات ()